Khalid Almas Ahmed har masser af ny energi, nu hvor han er tilbage i Pepitos efter to års sygdom.

Khalid Almas Ahmed har masser af ny energi, nu hvor han er tilbage i Pepitos efter to års sygdom.

Efter to års sygdom er Khalid igen tilbage i Pepitos

I slutningen af 2008 faldt Khalid Almas Ahmed, der ejer fastfood-restauranten Pepitos i Åbyhøj, og slog sit ben. Det betød to år med sygdom, nedtur og fravær fra restauranten, men nu er Kalid tilbage for fuld damp

Af
Af Christina S. Johansen

Musklerne og senerne i benet var skåret over, og en operation var uundgåelig. Det var den hårde virkelighed, som den nu 33-årige Khalid Almas Ahmed stod over for efter et fald ned i noget glas i slutningen af 2008.
Faldet og operationen resulterede i, at Khalid ikke længere kunne stå stille i længere tid, fordi benet hævede op og gjorde ondt. Det betød, at han ikke længere kunne passe sin fastfood-restaurant Pepitos i Åbyhøj, som han har ejet i syv år.
"Jeg kunne ikke holde det ud! Så andre har måtte drive stedet for mig, mens jeg selv kom på højkant," fortæller Khalid Almas Ahmed.

Ville have livet tilbage

Imens kom Khalid kun i restauranten engang i mellem. Han forsøgte at skubbe forretningen lidt i baggrunden og fokusere på sit helbred.
"Jeg skulle først og fremmst have mit liv tilbage, men det gav en masse stress, at jeg ikke kunne passe stedet ordentligt, og det resulterede så i, at jeg ikke kun havde det dårligt fysisk men også fik det skidt psykisk," fortæller Khalid Almas Ahmed, som langsomt fik det dårligere og dårligere.
For at komme ovenpå igen var det nødvendigt at genoptræne benet, og desuden rejste Khalid både til udlandet og i Danmark for at komme lidt væk fra Pepitos.

Er atter klar til kamp

Da Khalid ikke har noget familie i Danmark, har det været venner og veninder, der har støttet ham til at komme ovenpå igen, og det er nu endelig lykkes. Efter to år er han atter tilbage i Pepitos på fuld tid, og han er igen helt klar til kamp.
"Jeg er glad for at være tilbage. Jeg har masser af ny energi til at lave ny mad, nye priser, ny reklame og så videre. Jeg er fuld af kampgejst og er klar til at gøre Pepitos til det bedste sted."

Publiceret 20 July 2010 07:30