Grøn Koncert succes smitter af næste år

Weekendens udsolgte Grøn Koncert vil få flere århusianere til at sikre sig billet på forhånd

Af
Af Jeppe Rafn

For første gang i Grøn Koncerts 28-årige historie blev der helt udsolgt i Århus. Få timer inde i dagens program måtte man melde udsolgt og afvise folk ved indgangen, men mange gik hjem, da der kom en voldsom skylle omkring aftenstid, og så blev der igen lukket op ved billetlugerne.
Muskelsvindfondens formand Evald Krog fra Ajstrup ved Malling forudser allerede nu, at der bliver run på billetsalget næste år i Århus.
"Sidste år havde vi udsolgt i København, og der ser vi, at mange flere bestiller billetter på forhånd, så jeg er ikke i tvivl om, at mange århusianere vil købe billet på forhånd næste år. De vil ikke gå glip af Grøn Koncert. Den er blevet en tradition, og der er sågar mange, der tilrettelægger deres ferie efter Grøn Koncert," siger Evald Krog.
Evald Krog forventer, at det bliver et godt år for Muskelsvindfonden, der i de seneste fem år i gennemsnit har haft et årligt overskud på fem mio. kr. på at arrangere Grøn Koncert.

Over 30.000 gæster

I Århus havde man budgetteret med 22.000 gæster, og der kom over 30.000 gæster og blev solgt mange øl i sommervarmen, fortæller Muskelsvindfondens formand, som stiftede fonden i 1971 og i 1983 stod bag Grøn Koncert for første gang.
Der bliver dog ikke tale om at malke koen yderligere i Århus ved at lukke flere ind.
"Det skal også være en god oplevelse, folk skal betjenes, og der skal være plads til, at familien kan tage et tæppe med og ligge på det," siger Evald Krog.

Publiceret 19 July 2010 16:00