Marianne Lundgren står, selv om hun er filialdirektør, stadig til rådighed for kunderne i lighed med de øvrige rådgivere i Danske Bank i Viby Centret.

Marianne Lundgren står, selv om hun er filialdirektør, stadig til rådighed for kunderne i lighed med de øvrige rådgivere i Danske Bank i Viby Centret.

Tilbage til udgangspunktet

Ny filialdirektør for Danske Bank i Viby Centret er vokset op i bydelen

Af
Af Hanne Vammen

Når den nye filialdirektør for Danske Bank i Viby Centret, 39-årige Marianne Lundgren, sidder på sit kontor, kan hun se over på Viby Kirke, hvor hun er både døbt og konfirmeret.

Da hun i slutningen af maj overtog chefstolen i banken, var det en tilbagevenden til den bydel, hvor hun er vokset op og har gået i skole. Og Marianne Lundgren, der, siden hun i 1990 kom i lære i Danske Bank på Strøget i København, har været vidt omkring, glæder sig over at være vendt tilbage til udgangspunktet.

"Jeg kender mange i området og synes, det er dejligt at hilse på kendte ansigter", siger hun.

Derfor har hun som filialdirektør stadig kundekontakt og står lige som de øvrige rådgivere i afdelingen til rådighed.

Der er foruden hende selv 15 ansatte i afdelingen.

Vil være opsøgende

Marianne Lundgren er udover afdelingen i Viby Centret også filialdirektør for afdelingerne i Malling og Hørning, hvor der arbejder syv personer, der på skift er i de to afdelinger. Og også her vil filialdirektøren have sin gang.

"Min holdning er, at vi skal være der, når kunderne har brug for os, og vi vil også uopfordret henvende os til kunderne, når der sker noget af interesse for dem. Lige nu har vi eksempelvis en realkreditobligation på fire procent og bruger tid på at kontakte folk, der har seks procents lån og flekslån, og tilbyder dem at beregne, hvad en omlægning vil betyde for dem. Men det kan også være angående pension eller investeringsmuligheder, at vi uopfordret henvender os", fortæller hun.

Løber og rejser

Marianne Lundgren kommer fra en stilling som filialdirektør i Danske Bank i Højbjerg. Hun har tidligere arbejdet i Veri Centret, på Vesterbro Torv og i Egå, inden hun blev souschef og senere filialdirektør i Malling.

Privat slår hun sine folder i Tranbjerg, hvor fritiden går med familien, der består af manden Brian, 43 år, og de to døtre på otte og 12 år.

Desuden løber Marianne Lundgren fem kilometer et par gange om ugen, ligesom hun nyder at rejse, gerne til Spanien.

Publiceret 09 July 2010 07:30