Lina Just fortæller, at der vil komme flere varer på hylderne i gårdbutikken, der skifter navn til Just Decorate.

Lina Just fortæller, at der vil komme flere varer på hylderne i gårdbutikken, der skifter navn til Just Decorate.

Lina Just har solgt Køkkenliv

Gårdbutikken fortsætter dog med at have åbent men kun om søndagen

Af
Af Hanne Vammen

Efter halvandet år har 36-årige Lina Just valgt at sælge gårdbutikken Køkkenliv i Hørret og netbutikken koekkenliv.com.
"Jeg har fundet ud af, at det betyder meget for mig at være en del af et team og, at jeg får mest ud af det, hvis jeg kan sparre med andre", fortæller Lina Just, der i december sidste år tog kontakt til Poul Sørensen, der er direktør for Tamaco Holding i Hasselager.
Kontakten førte til, at Køkkenliv 1. juni er blevet en del af Tamaco koncernen og har skiftet navn til Just Decorate A/S. Lina Just har 25 procent af aktierne og er direktør for det nye firma med arbejdsplads i Hasselager.
Det betyder, at gårdbutikken i Hørret, der også skifter navn til Just Decorate, fremover kun vil have åbent fra klokken 12 til 15 om søndagen og ikke som tidligere torsdag, fredag og lørdag.
Også netbutikken skifter navn. Det sker midt i august.

Flere varer

"Just Decorate vil ikke kun have alt til livet i køkkenet. Det bliver mere et boligkoncept med alt til det indendørs og udendørs liv", fortæller Lina Just, der som direktør i firmaet bliver den, der køber varer ind.
Der kommer i det hele taget flere varer på hylderne i gårdbutikken i Hørret.
Lina Just nævner italienske specialiteter som eksempelvis kaffe og honning, hvor hun blandt andet vil tilbyde at lave firmajulegaver.
Tamaco forsyner fabrikker, grossister, detailhandlere og cateringbranchen med en lang række af produkter blandt andet oksekød.
Oksekødet vil kunne smages, når Just Decorate søndag 22. august klokken 13 laver et større arrangement i Hørret, hvor der også bliver vinsmagning og aktiviteter for børnene.

null

Publiceret 02 July 2010 06:00