Henriette er tilbage i Skanderborg, men snart går turen til Los Angeles for at besøge Carsten

Henriette er tilbage i Skanderborg, men snart går turen til Los Angeles for at besøge Carsten "Soulchok" Schack. Foto: Peter Eilertsen

Skanderborg-pige klar med country-single

Henriette Andersen og The Fireflies på scenen i Skanderborg, og snart går turen til USA

Af
Af Peter Eilertsen

18-årige Henriette Andersen fra Skanderborg og hendes veninder fra The Fireflies klarede sig blandt de bedste i DRs X Factor, og succesen fortsætter.
De tre piger har netop indspillet deres første single med et nummer, som deres mentor fra X Factor, Carsten "Soulshock" Schack står bag.
"Vi optog vokalerne i Baby Factory-studiet på Nørrebro i København i sidste weekend. Det var det studie, hvor vi også øvede til X Factor, så vi var lidt på hjemmebane," fortæller Henriette.
Sangens titel må ikke komme ud endnu, men Henriette lover, at det nye nummer er en "ørehænger."

Chok undervejs

"Det er en frisk sang, hvor der er gang i den. Lige til radioen. Det var rigtig dejligt at synge den," fortæller Skanderborg-pigen, der fik et mindre chok undervejs.
Hun blev hæs, netop som prøverne var overstået.
"Det var tydeligt at høre på de første optagelser, men heldigvis blev stemmen bedre søndag, og vi nåede at lave det om," siger Henriette.
Hvornår pladen er klar til udsendelse, ved hun endnu ikke.
"Men jeg håber, det bliver snart. Mens folk husker os. Kontrakten er endnu ikke helt på plads, men forhåbentlig baner pladen vej til flere festivaler."
"Vi glæder os til at skulle optræde på festivalen i Skanderborg, og så ser vi frem til at besøge "Soulchok" i Los Angeles og få talt om fremtiden og mulighederne for at udgive en cd, siger Henriette.

Publiceret 01 July 2010 03:00