Guldsmed Preben Randløv løsladt i hælerisag

Er blevet løsladt efter ugers varetægtsfængsling

Af
Af Hanne Vammen

Den landskendte guldsmed Preben Randløv fra Århus, der har siddet varetægtsfængslet i én af de største sager i Jylland nogensinde om organiseret tyveri og hæleri for millioner, er igen på fri fod.

Varetægtsfængslingen blev ophævet i fredags, hvor Preben Randløv var fremstillet for lukkede døre i Retten i Århus med henblik på videre varetægtsfængsling.
Sigtelsen for hæleri er dog opretholdt, og fire indbrudstyve, hvoraf nogle har relation til Hells Angels ungdomsafdeling AK81 i Århus, sidder fortsat varetægtsfængslet.
Politikommissær Aksel Mønsted fra Østjyllands Politi siger, at politiet håber snart at kunne afslutte sagen mod de varetægtsfængslede indbrudstyve. Hælerisagen vil formentlig tage længere tid.
Preben Randløv er sigtet for at have aftaget og solgt stjålne designermøber, lamper og andre kostbarheder.

Preben Randløv med forretningen Diamanten i Skt. Clemens Stræde i hjertet af Århus blev landskendt og mødte stor sympati, da han for et par år siden var tiltalt for at lægge en video fra et brutalt røveri i sin egen butik på nettet. En sag, hvor han først blev idømt en bøde og siden frikendt i Landsretten.


null

Publiceret 01 July 2010 12:57