Vidar Gunnarsson på den plet i Mårslet Bypark, hvor han mener, at der kunne skabes en legeplads.

Vidar Gunnarsson på den plet i Mårslet Bypark, hvor han mener, at der kunne skabes en legeplads.

Ønske om legeplads i Mårslet Bypark

Jordbrugsteknolog har spurgt borgerne i Mårslet om, hvad de synes om byparken

Af
Af Hanne Vammen

En legeplads, flere bænke og flere blomster. Det er ønskerne, som borgerne i Mårslet har, når det handler om, hvad der kan gøre byparken til et hyggeligere sted at opholde sig.
Det er islændingen Vidar Gunnarsson, der har lavet en spørgeskemaundersøgelse i forbindelse med sin uddannelse.
Han flyttede sammen med sin familie til Mårslet for to år siden, da han begyndte at læse til jordbrugsteknolog først i Beder senere på Jordbrugets UddannelsesCenter i Vejlby.
I sidste uge afleverede Vidar Gunnarsson sin afgangsopgave, som handler om Mårslet Bypark. Tanken er, at Mårslet Fællesråd skal have opgaven, når han på torsdag har været til eksamen.
"Jeg synes, parken giver et rodet indtryk. Der ligger mange afklippede grene, og stierne varierer meget i bredden, ligesom underlaget er forskelligt, og det var derfor, jeg besluttede at spørge borgerne om, hvad de synes om parken", fortæller han om baggrunden for opgaven.

Flere ønsker

I alt 110 borgere sagde ja til at deltage i spørgeskemaundersøgelsen, da Vidar Gunnarsson stillede sig op foran den lokale brugs.
Af dem brugte 72 procent parken, og 67 procent viste sig at være tilfredse med den, 17 procent var meget tilfredse.
Parken har dog ifølge de adspurgte nogle klare mangler: Der er ingen legeplads, og der er for få bænke og blomster.
Af andre ønsker nævnte borgerne flere stier, en sø, en petanquebane, flere træer og lys i parken.
Vidar Gunnarsson har set på, hvor en legeplads kunne ligge, og han har foreslået en beliggenhed på et åbent stykke midt i parken.
"Der er mange børnefamilier i Mårslet, som kunne bruge en legeplads i parken", siger Vidar Gunnarsson.
Fra Jens Thomsen, der er formand for Mårslet Fællesråd lyder det, at han først vil tage stilling til, om det er noget, fællesrådet kunne tænke sig at gå ind i, når han har set opgaven.
"Vi har haft byparken oppe i fællesrådet, og holdningen er, at der er tilfredshed, når det gælder vedligeholdelsen. Men man kan selvfølgelig altid ønske sig noget mere, og kommer der en konkret henvendelse fra grundejerforeningerne omkring parken, så kunne det godt tænkes, at vi vil gå videre med ønskerne til kommunen", siger han.

Publiceret 18 June 2010 07:30