Brian Steen:

Stig Tøfting er hvid i hjertet

AGF har med øjeblikkelig virkning tilknyttet Stig Tøfting som assistent i resten af sæsonen for at sparke mere energi ind i spillerne

Af
Af Jeppe Rafn

Stig Tøfting, plæneklipperen, er tilbage som i AGF. Den tidligere AGF'er og nu pensionerede fodboldspiller skal sparke ny energi ind i spillerne og være med til at sikre, at hvert et græsstrå på NRGi Park bliver pløjet i sæsonens sidste seks kampe.
"Jeg er sikker på, at Stig kan bidrage med mere energi og power til de resterende kampe. Det eneste der ikke må ske nu. er at spillerne falder ned og begynder at hænge med hovedet," siger sportschef Brian Steen Nielsen.
Sportschefen har i enighed med cheftræner Erik Rasmussen og direktør Jan Christensen peget på Stig Tøfting som manden, der kan give holdet de ekstra procent, så man ikke rykker ned i landets næstbedste række.
"Vi har set på, hvad vi kan gøre ekstra for at vende den krise, vi er i, og Stig sagde ja med det samme, da vi spurgte ham. Han er hvid helt ind i hjertet, kender kulturen i klubben og kan gå ind fra dag 1 og blive en gevinst," siger Brian Steen.
Stig Tøfting er tilknyttet AGF frem til sæsonens sidste kamp 16. maj, men hvis det går, som det skal, vil det ikke være unaturligt at fortsætte samarbejdet med plæneklipperen, siger AGF's sportschef.

Publiceret 19 April 2010 03:00