Hvad mener du om Helhedsplanen? - send sms til Århus Kommune

Der er ikke tale om en sms-afstemning til X Factor i tv, men derimod en offentlig høring om Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj. For første gang har Århus Kommune taget sms'er i brug som en debatmulighed til en høring

Af
Af Christina S. Johansen

For første gang i Århus Kommune er det muligt at sende et høringssvar via sms. Det sker i forbindelse med Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj, som er ude i offentlig høring frem til 7. maj.
Sms'erne vil blive behandlet på lige fod med andre høringssvar, som Århus Kommunen modtager inden tidsfristen 7. maj. Det er dog vigtigt, at man husker at skrive navn og adresse i sms'en, så svaret registeres korrekt. Sms'en skal sendes til 23 32 90 65.
Er man mere til den gammeldags manér, kan man selvfølgelig også kommentere Helhedsplanen og komme med idéer til forbedringer ved at lave et høringssvar per brev. Det skal ligeledes sendes før 7. maj 2010 til adressen Planlægning og Byggeri, Kalkværksvej 10 8100 Århus C.

To borgermøder

I forbindelse med den offentlige høring af Helhedsplan for Gellerup og Toveshøj afholder Århus Kommune desuden to borgermøder, hvor interesserede har mulighed for at se og høre nærmere om de forslag, der er i høring. På møderne får man blandt andre mulighed for at møde borgmester Nicolai Wammen og stadsarkitekt Gøsta Knudsen.
Det første borgermøde holdes mandag 19. april klokken 19.00-21.00 i Globus 1 på Gudrunsvej 3A i Brabrand. Det andet møde holdes tirsdag 27. april klokken 19.00-21.00 i Rådhushallen på Århus Rådhus.

null

Publiceret 01 April 2010 13:00