Fodgænger påkørt af flugtbilist og kastet 30 meter væk

En 21-årig bilist stak af efter en voldsom ulykke i Århus V søndag aften, men han blev hurtigt anholdt efter at have fortalt sin familie om ulykken

Af
Af Jeppe Rafn

En 24-årig mand fra lokalområdet har fået åbent benbrud og skader ved bækkenpartiet efter søndag aften at være blevet ramt af en bil i et fodgængerfelt uden lysregulering ved Jernaldervej 252 i Århus V.
Ved påkørslen blev den 24-årige kastet ca, 30 meter væk og landede på en cykelsti, men hans tilstand var stabil her til morgen, hvor han skulle til at opereres, oplyser politiet.
Bilisten stak af efter påkørslen, men han kontaktede hurtigt sin familie, som ringede til politiet og fortalte, hvor han var.
Ulykken skete søndag aften kl. 21.23, og kl. 21.48 kunne politiet anholde ham på adressen, familien havde oplyst. Han havde efterladt bilen, en lilla Suzuki Alto, på Jernaldervej, hvor politiet fandt den med knust forrude og skader på fronten.
Flugtbilisten er en 21-årig mand fra Århus V. Østjyllands Politi er i øjeblikket ved at se nærmere på sagen med henblik på, om den 21-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør.

Publiceret 29 March 2010 11:30