Isabella Friis (tv), Maria Krogh, Maria Nielsen og Christina Horsfeldt var på sexmesse for at købe deres første sexlegetøj: en gennemsigtig, lyserød dildo med tre hastigheder til 50 kroner.

Isabella Friis (tv), Maria Krogh, Maria Nielsen og Christina Horsfeldt var på sexmesse for at købe deres første sexlegetøj: en gennemsigtig, lyserød dildo med tre hastigheder til 50 kroner.

Tøsepigernes allerførste sexlegetøj

Veninderne 2 x Maria, Isabella og Christina besøgte sexmessen Erotic World for at se på sexlegetøj, købe deres første dildo og shoppe pikant undertøj

Af
Af Grethe Bo Madsen

Sexmessen Erotic World i Vejlby Risskov Hallen slår alle tidligere publikumsrekorder, og er om ikke ligefrem blevet stueren, så i hvert fald gået fra at være en smålummer affære med porno og strip for hankønnet, til et udflugtsmål for kærstepar og veninder, der bruger messen som en anledning til en sjov aften i byen.
Blandt sidstnævnte var veninderne Maria Krogh, Christina Horsfeldt, Isabella Friis og Maria Nielsen, der havde taget turen til sexmessen på åbningsaftenen blandt andet for at købe deres første sexlegetøj.
"Vi er selvfølgelig komme for at få noget herrestrip. Det bliver aftenens højdepunkt," griner de, mens de kigger forventningsfuldt op på scenen bag dem.
"Og så skal vi selvfølgelig shoppe lidt, nu vi er her, siger 20-årige Maria Krogh, der har købt sin første dildo på sexmessen.
"Den er naturligvis lyserød," griner hun og viser gladeligt det vibrerende vidunder frem.
"De andre har købt den samme. Den var ret billig. Var sat ned til en halvtredser, og har hele tre indstillinger," smågriner hun.
Pigerne er enige om, at en dildo er ret harmløs i dag.
"Det er i hvert fald ikke noget, man er flov over at eje," slår Maria fast og går i gang med at remse op, hvad hun ellers regner med at købe med hjem fra messen.
"Jeg har købt noget massagecreme og nogle helt vildt frække netstrømpebukser og også et strømpebånd, og skal se, om jeg kan finde noget lækkert lingeri, som jeg også kan være bekendt at rende rundt i til dagligt," forklarer hun, inden hun sammen med veninderne forsvinder ind på en stand med frække små kostumer.

null

Publiceret 06 February 2010 10:30