Ole Frimer Trio stiller op til støttekoncert for jordskælvsofrene på Haiti.

Ole Frimer Trio stiller op til støttekoncert for jordskælvsofrene på Haiti.

Støttekoncert for Haiti med Ole Frimer Trio

Djurs Musik er sammen med Ole Frimers Trio gået i brechen for jordskælvsofrene på Haiti. Lørdag 20. februar er der støttekoncert på hotellet i Rønde.

Af
Af Anette Bonde

Formand for Djurs Musik Lars Thyrre Sørensen har siden jordskælvet på Haiti arbejdet på at få en støttekoncert stablet på benene. Han fortæller, at en opringning til  Ole Frimer umiddelbart gav positiv respons, og nu er de sidste brikker også ved at falde på plads. Koncerten holdes lørdag 20. februar klokken 18 på Hotellet i Rønde.
"Ole var ikke sen til at sige ja, og hvornår skal det være til en koncert", fortæller Lars Thyrre Sørensen.
"Ole Frimer Trio er et af de aller bedste Blues Band for tiden, og når trioen går i gang, får  man sig bare en rigtig god musikoplevelse."
Lars Thyrre Sørensen oplyser, at alle pengene går direkte til de børn, der har mistet alt.
En billet til støttekoncerten koster 200 kroner. Det inkluderer en gang Chili Con Carne, musikalsk opvarmning på scenen, information af en medarbejder fra SOS Børnebyerne, der fortæller lidt om, hvad pengene bliver brugt til, samt koncert med Ole Frimer Trio. Drikkevarer kan købes.
Billetter kan købes i forsalg i Superbest i Rønde og i Thorsager Brugs, eller de kan bestilles på mail: larsthyrre[AT]forum.dk

Publiceret 06 February 2010 07:00