Ifølge musikmagasinet GAFFA er Nabiha en af de debutanter i dansk musik, som bliver helt store i 2010. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard.

Ifølge musikmagasinet GAFFA er Nabiha en af de debutanter i dansk musik, som bliver helt store i 2010. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard.

Vind Nabihas debutalbum

Nabiha Bensoudas debutalbum, "Cracks", udkommer i dag

Nabiha Bensouda er den fødte artist og performer. Nabiha har gennem det sidste års tid arbejdet intenst på sit debutalbum "Cracks" sammen med den svenske producer og sangskriver Carl Ryden.
Hun spås til at blive det helt store danske navn i 2010, og mandag 1. februar udkom hendes debutalbum. Hendes singleudspil "Deep Sleep" er allerede nu stærkt efterspurgt både i radio, Youtube og tdc-play.
Numrene er inspireret af pop, urban og elektronisk musik. Carl og Nabiha har skrevet og produceret alle sangene på albummet i samarbejde med fantastiske sangskrivere, så som Nina Woodford (James Morrison feat. Nelly Furtado, Kylie, Leona Lewis, Sophie Ellis Bextor, Christina Milan) og Cozi Costi (Holly Valence, Jameriquai, Booty Luv, Alex Gaudino, Sunfreakz). Også Chanelle Gstettenbauer (Terri Walker) har haft en finger med i spillet på det kommende album.
Allerede under deres første writing session skrev Nabiha og Carl nummeret "The Enemy", som givetvis bliver albummets anden singleudspil.

Vind albummet

Det er lykkes Lokalavisen at få fat i et par signerede cd'ere, som vi udlodder i denne uges webkonkurrence.
Find konkurrencebanneret her på netavisen, klik på det og svar på spørgsmålet, så deltager du i konkurrencen.
Konkurrencen løber frem til og med fredag 5. februar.

Publiceret 01 February 2010 12:30