Orgasmemaskine gør mænd overflødige

Aldrig tidligere er der solgt så mange billetter i forsalg til sexmessen Erotic World i Vejlby-Risskov Hallen

Af
Af Grethe Bo Madsen

Finanskrisen gør sex mere populært end nogensinde før i Århus. Billetsalget til sexmessen Erotic World i den kommende weekend er ifølge arrangørerne på det nærmeste eksploderet.
"Alene i forsalg er der solgt 8.000 billetter til messen i Vejlby-Risskov Hallen. Det har vi aldrig oplevet før, da de fleste køber entré ved indgangen," oplyse arrangør Kenneth Strandby.
"En af forklaringerne på det er nok, at folk har lagt de dyre forlystelser på hylden i disse finanskrisetider, og igen har valgt sex som deres foretrukne fritidsbeskæftigelse," mener han.
Nyt på dette års sexmesse er orgasmemaskinen, The World Famous Sybian Fucking Machine, der angiveligt skulle gøre mænd overflødige. Maskinen vil hver aften under messen blive demonstreret af en levende model, oplyser arrangørerne.
Trods det store forsalg til sexmessen, mener arrangørerne alligevel, at finanskrisen nu har ramt sexbranchen.
"For mange går salget strygende, men det er en kendt sag, at det også er en branche med meget store bankkassekreditter, og de er for manges vedkommende blevet opsagt af bankerne, fordi de mangler penge i kasse," siger Kenneth Strandby.
Arrangørerne forventer, at over 25.000 gæster vil besøge Vejlby-Risskov Hallen hen over de fire dage, som sexmessen varer.

Publiceret 30 January 2010 11:00