Ny international kirke starter gudstjenester på engelsk

Den nye kirke »The Christian International Fellowship« i Åbyhøj tæller folk fra hele verden lige fra Nigeria til Norge. Syvende februar starter kirken gudstjenester på engelsk

Af
Af Christina S. Johansen

Canadiere, Sydkoreanere, Nigerianere, Polakker, Nordmænd, Sydafrikanere og Danskere - det er blot nogle af de nationaliteter, der er en del af den nye kirke "The Christian International Fellowship". Kirken starter engelske gudstjenester op den første søndag i måneden med start 7. februar klokken 10.30 på Lokesvej 7 i Åbyhøj.
"Vi er en del af Århus Valgmenighed - en hurtig voksende kirke med over 500 medlemmer - hvor vi startede som en lille gruppe udlændinge og danskere, der mødtes for at dele tro og fællesskab. Nu er vi vokset og tæller folk fra hele verden," siger Rebekka Boileau, der er en del af kirken. Hun fortsætter:
"Det kan være svært for en udlænding at finde sin plads til en gudstjeneste på dansk, fordi der er en vis sprogbarriere. Det er en af hovedårsagerne til, at vi laver en international gudstjeneste, hvor alle kan bidrage og modtage på lige plan med en dansker. Alle aldre og nationaliteter er velkomne i kirken."

Publiceret 30 January 2010 14:00