Tv-kanalen Ramasjang har gemt en hemmelig agent på Åby Bibliotek.

Tv-kanalen Ramasjang har gemt en hemmelig agent på Åby Bibliotek.

Ramasjang-agent skjuler sig på Åby bibliotek

Tv-kanalen Ramasjang har sendt 200 hemmelige agenter ud på landets biblioteker - én af dem har gemt sig på Åby Bibliotek

Af
Af Ellen Kühl

Nu opfordrer tv-kanalen Ramasjang alle børn til at deltage i den store kodejagt, som foregår på bibliotekerne rundt omkring i landet, hvor Ramasjang Live har skjult 200 hemmelige agenter - én af dem er skjult på Åby Bibliotek.
Agenten på Åby Bibliotek arbejder i det skjulte, og børnene må selv finde ud af, hvem af de ansatte, det er. Når agenten hører det rigtige kodeord, hjælper han eller hun alle agent-aspiranterne videre i kodejagten, som giver adgang til titlen som Ramasjang-agent. For at finde koden må man enten tænde for tv'et, når der er Ramasjang Live, eller surfe ind på Ramasjangs hjemmeside www.dr.dk/ramasjanglive .
Alle børn, der deltager, har muligheden for at blive Ramasjang-agent, få ringetoner, agentdiplom og deltage i lodtrækningen om flotte præmier - hvis de altså gennemfører kodejagten. Den store kodejagt kører frem til 15. februar på Åby Bibliotek i Åbyhøj.

Agent Ramasjang

Agent-kodejagten er en del af et samarbejde mellem alle landets biblioteker, DR Ramasjang og børnebibliotekernes nye fælles hjemmeside www.pallesgavebod.dk. Projektet er støttet af Styrelsen for Bibliotek og Medier.

Publiceret 19 January 2010 15:00