Hele tre TST/Sabro-pigefodboldhold er videre til regionsfinalerne.

Hele tre TST/Sabro-pigefodboldhold er videre til regionsfinalerne.

Tre pigehold fra TST/Sabro i regionsfinalerne

Søndag 10. januar var der sidste spilledag i puljerne for U-18-fodboldpigerne og TST/Sabro kan gøre status: tre hold har kvalificeret sig til regionsfinalerne

Af
Af Christina S. Johansen

Alt er gået op i en højere enhed for TST/Sabro's U-18 indendørs pigefodboldhold - hele tre hold har kvalificeret sig til regionsfinalerne lørdag 23. januar i Givskuds hallen, hvor nummer et og to fra hver pulje går direkte til de Jyske mesterskaber.
Pigernes flotte resultat skal ses i lyset af, at det ikke er lykkedes at finde en træningstid i hallen til holdene, men det har pigerne ikke ladet sig gå på eller slå ud af.

Spændende forår

Alt i alt bliver det en spændende forårssæson, som pigerne skal i gang med. Udover regionsfinalerne er der aftalt en træningstur til sprækkebjerget, hvor både forhindringsbane og fodboldgolf skal afprøves, og desuden barsler ungdomsrådet med en masse spændende ting.
Den udendørs træningen for TST/Sabro U-18-piger starter 6. februar klokken 12.30 i TST. Har man lyst til at være med, er man velkommen til at komme ud og prøve. Er der spørgsmål, kan Hans Potte Jensen kontaktes på telefon 21 72 29 87.

Publiceret 17 January 2010 10:00