Kolt Hasselagers drenge vandt Århus Mesterskaberne i indefodbold

Selvom Kolt Hasselagers U11-drenge "kun" gik videre som toere i deres indledende pulje, hev de vindermentaliteten frem og sikrede sig den endelige sejr ved Århus Mesterskaberne i indendørs fodbold

Af
Af Christina S. Johansen

Fem drenge fra Kolt Hasselager IF's (KHIF) U11-drenge drog søndag 10. januar af sted til Århus Mesterskaberne i indendørsfodbold for U11-drengehold. Stævnet blev holdt i HEI-hallen i Skærring.
Til stævnet skulle holdet først igennem en indledende pulje med tre kampe, hvoraf de to bedst placerede hold gik videre. Her vandt holdet de to første kampe, og den tredje og sidste kamp var derfor afgørende for om holdet gik videre som etter eller toer i puljen.
Kampen stod mod hjemmebaneholdet HEI, og her var Kolt Hasselagers drenge aldrig tæt på at vinde kampen - de tabte fortjent 6-3 og gik derfor videre som toer i puljen. Nu gjaldt det semifinalen.

Revanche

Semifinalen mod Åbyhøj vandt Kolt Hasselager sikkert med 3-1, så holdet gik videre til finalerunden med trehold, hvoraf KHIF var det ene, mens HEI og Lystrup var de andre finalehold.
Først blev Lystrup besejret med 8-3, og det var tid til den afgørende kamp i Århus Mesterskabet mod "rivalerne" fra den indledende pulje HEI.
Til finalekampen var KHIF-drengene virkelig opsatte på revanche, og i hovedparten af kampens ni minutter var KHIF"s sejr aldrig i fare. Så da slutfløjtet lød, kunne Kolt Hasselager lade sig hylde som vindere af Århus Mesterskaberne efter en sejr på 6-3 i den afgørende kamp.

Publiceret 14 January 2010 09:30