Grand Prix debutanten Katrine Thisted, også kaldet Kat, synger til daglig i det århusianske rockband The Kat.

Grand Prix debutanten Katrine Thisted, også kaldet Kat, synger til daglig i det århusianske rockband The Kat.

Kat og Silas Holst danner par i Melodi Grand Prix

Forsangeren i det århusianske rockband The Kat, Katrine Thisted, deltager i årets Melodi Grand Prix sammen med danseren Silas Holst, der er kendt fra Vild med Dans

Af
Af Jeppe Rafn

Lørdag 6. februar må det århusianske rockband The Kat undvære sin forsanger Katrine Thisted. Hun er med i aftenens Melodi Grand Prix i Gigantium i Aalborg, hvor hun optræder sammen med danseren Silas Holst, der har været med i Vild med Dans.
Kat, som Katrine Thisted kaldes, og Silas Holst synger duetten "Come, Come, Run Away" skrevet af Grand Prix veteranerne Lise Cabble og Simon Munk.
"Jeg går på scenen i Aalborg med en sang og en melodi, som jeg synes er super fed, og som jeg gerne vil synge sammen med Silas. Stilen er cool, og dertil kommer et fedt show," siger Kat, som tidligere har takket nej til tilbud om at deltage i Melodi Grand Prix.
Hendes partner på scenen i Aalborg, Silas Holst, er ligesom Kat debutant i Grand Prix sammenhæng, og ifølge Silas er "Come, Come, Run Away" ikke nogen typisk Melodi Grand Prix sang.
"Det er ikke en munter popsang. Det er en fighter-sang. Romeo og Julie eller Bonnie & Clyde. Two against the world," siger Silas til dr.dk/grandprix.

I studiet med The Kat

Kat er for tiden i studiet sammen med sit band The Kat, der arbejder på deres kommende album, som de selv skriver og producerer.
The Kat er et af de danske bands, der præsenteres på verdens største musikmesse, MIDEM, som foregår i Cannes fra 24. - 27. januar.
The Kat solgte platin med singlen "Fuck Me I'm Beautiful" i 2006 og donerede overskuddet til en kampagne mod kvindehandel. Sangen var skrevet og dedikeret til kvinder, der tvinges ud i prostitution.

Publiceret 12 January 2010 14:00