Sådan så der ud i Frivillicenter Århus´ lokaler efter branden i december.

Sådan så der ud i Frivillicenter Århus´ lokaler efter branden i december.

Frivilligcenteret mangler alt efter brand

Frivillicenter Århus har fået nye lokaler på Frederiksgade 79, men de mange foreninger mangler blandt andet møbler

Af
Af Martin Hansen

I december udbrændte en stor del af de lokaler i Mejlgade, hvor en masse små foreninger var samlet under Frivilligcenter Århus. Nu er der lys forude, for Århus Kommune har fundet nye, midlertidige lokaler til Frivilligcenter Århus i Frederiksgade 79, hvor foreningerne kan genoptage deres arbejde.
"Men det hele er lidt kaotisk lige nu, og det var ikke alle foreninger, som var fuldstændig dækket af brandforsikring. Vi forsøger nu at få et overblik, men fakta er, at mange af foreningerne mangler forskellige ting, så som skriveborde og lamper. Men vi mangler også billeder til væggene og planter, som kan gøre det hele lidt hyggeligt," fortæller formand i Frivilligcenter Århus Louise Morell Holm.
Derfor vil Frivilligcenter Århus gerne høre fra alle, som kan hjælpe foreningerne ved at donere møbler eller andet interiør. "Vi er supertaknemmelige for al den hjælp, vi kan få. Det er naturligvis ikke alt, vi mangler, men vi mangler meget, og vi mangler så forskellige ting som kaffekrus og hårde hvidevarer," siger Louise Morell Holm.
Frivilligcenter Århus har allerede fået fem fladskærme fra deres nye naboer i Morsø Sparekasse, og Frivilligcenter Århus modtager gerne hjælp fra andre. Du kan fortælle, hvad du kan donere på postfrivilligcenteraarhus.dk. Foreningerne flytter ind i de nye lokaler fra uge tre.

Bygningen i Mejlgade efter branden.

Bygningen i Mejlgade efter branden.

null

Publiceret 08 January 2010 06:00