DUF Rejser køber sjællandsk konkurrent

Ungdomsrejse-selskabet fra Egå har købt det konkurrerende firma Uptours

Af
Af Martin Hansen

De to konkurrerende Ungdomsrejseselskaber Uptours fra Sjælland og DUF Rejser fra Egå bliver nu til et selskab, som skal administreres fra Egå.
"Vi har købt Uptours, som hidtil har været en konkurrent. DUF og Uptours sælger begge ungdomsrejser, men de to selskaber er en lille smule forskellige, så vi kører dem videre hver for sig," fortæller direktør i selskabet Jesper Skov, som uddyber forskellen:
"DUF Rejser er for de helt almindelige unge, som vil ned i varmen og feste, more sig og møde andre unge. Uptours tilbyder lidt dyrere rejser, hvor der lige et lidt ekstra krydderi på turene. Det kunne for eksempel være, at der kommer Paradise Hotel-deltagere med på turen eller noget i den stil." De to selskaber skal administreres fra Egå, hvor DUF Rejser allerede ligger. Uptours vil fortsat have kontor i København, men skal her kun have med branding og markedsføring at gøre.

Sikkerheden i fokus

Samtidig med fusionen vil DUF Rejser sætte et øget fokus på sikkerheden for selskabets unge kunder.
"Vi er i en branche, som har fået kritik for at sende de unge ned til et usikkert natteliv. Heldigvis er vores firma sluppet for dårlig omtale, for vi stiller store krav til at vores guider opfører sig ansvarligt. Men vi kan altid blive endnu bedre, og til det formål har vi ansat en gammel kending af det århusianske natteliv."
Den gamle kending er nuværende bestyrer af diskotek M/F Broen Nicolai Hommelhoff, som bliver investor og bestyrelsesmedlem i DUF Rejser og Uptours.
"Han kommer med, fordi han gennem sit arbejde på M/F Broen har gjort meget for at sikre et trygt natteliv for de unge i Århus, og han vil være den rette til at gå vores organisering af blandt andet guidernes arbejde efter i sømmene," begrunder Jesper Skov.

null

Publiceret 05 January 2010 07:00