KoHBras seniorpiger blev nummer to ved Danske Bank Cup i Hørning. Foto: Egon Laursen

KoHBras seniorpiger blev nummer to ved Danske Bank Cup i Hørning. Foto: Egon Laursen

KoHBra'erne havde succes ved Danske Bank Cup

Ved Danske Bank Cup i Hørning mellem jul og nytår blev det til flotte 2.-pladser til både senior- og U18-holdet fra KoHBra

Af
Af Torsten Cargnelli

sportskoordinator hos KohBra

KoHBra klarede sig flot ved indestævnet - Danske Bank Cup - på store mål i Hørning mellem jul og nytår. Både U18-holdet og det ene seniorhold blev nummer to efter nederlag i finalen.
U18 stillede med Josephine Barløse, Sofie Kragh, Nanna Bust, Sarah Hansen og Anne Wilhelmsen, der var i aktion igen efter at have været ude i længere tid med en nakkeskade.
U18 pigerne vandt over FC Skanderborg og Hørning, mens det blev til et uafgjort resultat mod BMI. Finalen skulle stå mod netop BMI. Her blev en tidlig udvisning til Nanna Bust for hånd på bolden afgørende, så BMI trak det længste strå.

I seniorrækken stillede KoHBra med to hold. Rækken var også væsentligt større end i U18 med hold fra både Lyseng, FC Skanderborg, BMI, Haarby IK, tst/Sabro, VIK og Vorup.
Efter de indledende kampe var KoHBra klar til mellemrunden som henholdsvis 1'er og 2'er i puljen, og i mellemrunden spillede specielt KoHBra 2 sig op og vandt puljen foran BMI 1 og KoHBra 1, der mistede både Julie Sølvsten med en skade og Stinne Laursen med sygdom. Trods problemerne sluttede holdet uden udskiftere godt af med en 1-0-sejr over FC Skanderborg.
I semifinalen blev det til en sejr på hele 5-0 over BMI. Men i finalen blev spillet for krampagtigt, og holdet tabte 0-2 til Vorup efter en god start, men hvor det første mål skulle vise sig at blive afgørende.
KoHBra 1 og 2 stillede med følgende spillere:
KoHBra 1: Karen Pankoke, Marie Pankoke, Stinne Laursen, Julie Sølvsten, Sarah Hesselberg, Louise Refstrup
KoHBra 2: Ida Arlander, Lærke Pørtner, Ditte Nybro, Mille Rugholm og Gitte Brix

KoHBra

KoHBra er et U18 pigejunior- og seniorsamarbejde mellem Kolt Hasselager IF og Brabrand IF.

Publiceret 04 January 2010 13:30