Wammens nytårsforsæt:

Bundsgaard skal ha' baghjul

Lokalavisen har spurgt borgmesteren og århusianere på gaden om deres nytårsforsæt for 2010


Nicolai Wammen, borgmester i Århus
"Her ovenpå julen er det i hvert fald min ambition at komme ud og løbe noget mere, så det skal der mere fokus på i det nye år. Det er ikke helt blevet til så meget på det seneste, men jeg skulle jo gerne kunne blive ved med at løbe fra Jacob (rådmand Jacob Bundsgaard Johansen, red.)."

Lars Rytter og Lea Bander, Århus N
Lars: "Jeg vil af hensyn til helbreddet gerne holde op med at ryge. Jeg har sagt det mange gange, hvor det ikke er blevet til noget, men nu skal det være. Jeg tror, det bliver med "kold tyrker-metoden" eller også skal jeg læse den bog, som Allen Carr har skrevet" (Endelig ikke ryger! red.).
Lea: "Jeg skal holde op med at spise sukker, for det har jeg ædt alt for meget af på det sidste. Og hvis jeg er rigtig god, vil jeg også prøve at komme i form, så jeg kigger efter et billigt fitness-abonnement."

Søren Christian Madsen, selvstændig, og datteren Helene på syv år, Viby
Søren: "Jeg vil prøve at arbejde mindre i 2010 og få nogle flere oplevelser sammen med familien. Tage på ture med familien og lave flere ting sammen i fritiden."
Helene: "Jeg vil godt prøve at lade være med at skændes med min søster, men jeg ved ikke rigtig, om det kan lade sig gøre. Vi skændes ret tit."

Jesper Hald, Viborg
"Målet for 2010 er at bruge færre penge og spare flere af dem op. Jeg bruger for mange penge på byture og tøj. Jeg bruger også mange penge på min bil, så jeg vil se, om jeg kan lægge mine forbrugsvaner om."

null

Publiceret 01 January 2010 14:00