Kiss Kiss Kiss fra Østjylland er tæt på en pladekontrakt

Kiss Kiss Kiss fra Østjylland er tæt på en pladekontrakt

Ung rock:

Tre gange Kiss klar til gennembruddet

Medlemmerne i Kiss Kiss Kiss mødte hinanden på Mellerup Efterskole, og nu står de formentlig foran et gennembrud med deres kantede rockmusik

Af
Af Martin Hansen

Fængende guitarrock fra at band, som snart burde få en pladekontrakt. Sådan beskriver Gaffa musikmagasinet de tre østjyske drenge, som kalder sig Kiss Kiss Kiss og to gange om ugen knokler på sange i deres øvelokale i Åbyhøj.
Bandet består af to gange Mads, en gange William og en gange Kristoffer. De mødtes forrige år på Mellerup Efterskole, og hvad der startede med hyggejam ligner nu et alvorligt bud på Danmarks næste store rocknavn. Bandet har spiller mange koncerter i København, og har varmet op for Dune. Men hvad med den der pladekontrakt?

"Vi ligger i forhandlinger, og det ligner noget, som vi kan blive enige om. Men mere kan vi ikke sige, før den er skrevet under," siger drengene, som sidder i den røde lædersofa og hviler sig efter et par timers øvetid.

Fat guitaren inden linjen er væk

Bandet beskriver deres musik som kantet rock, og det er forsanger Mads Koch på 19 år, som skriver bandets tekster.
"Hvad de handler om?…Tja, det ved jeg ikke. Sprut, smøger og damer, hehe. De handler om alt muligt. Tit er det bare enkelte sætninger, som beskriver en stemning, men det er også op til lytteren at tolke," fortæller han. Han går og leger med sætninger i sit hoved, og når der dukker noget brugbart op, så skynder han sig hen til guitaren.

"Jeg når som regel af få fat i guitaren inden det hele er smuttet fra mig igen," siger Mads Koch.

"De burde få en pladekontrakt snart", skriver Gaffa om Kiss Kiss Kiss.

Klar til studie

Drengene håber, at en pladekontrakt snart er på plads, så en plade kan blive indspillet og komme handlen i 2009.
"Vi har sådan set allerede 10-12 sange klar, men vi skal nok have lidt flere at vælge imellem. Men vi trænger meget til at komme i studiet og indspille. Mange af de numre, som folk kender os på er fra det som ligger på vores myspace-side, og der er sket meget med vores lyd, siden de er lavet. Så vi er parat til studiet," forsikrer Kiss Kiss Kiss.

Publiceret 28 January 2009 08:00