True Skov. Foto: Louise N. Burmeister.

True Skov. Foto: Louise N. Burmeister.

Læserbrev:

True Skov er en fantastisk mulighed

Fire byrådskvinder vil sikre, at man kan komme fra Aarhus C til True Skov med offentlig transport

Læserbrev af Camilla Fabricius (S), 1. Viceborgmester og formand for bæredygtighedsudvalget, Lone Hindø (S), formand for Sundhed og Omsorgsudvalget, Louise Lindskrog (S) medlem af Teknisk Udvalg og Liv Gro Jensen (Alternativet), medlem af Teknisk Udvalg og formand for Socialudvalget

Vi elsker skov. Fordi det passer på vores grundvand, fordi vi holder af at stikke næsen i skovbunden for at lede efter rørhatte og kantareller. Og fordi vi ved, at mennesker får det bedre af at få luft under vingerne og vind i kinderne.

Skov og hav gør mennesket glad. Derfor er det fremsynet, at vi på et tidspunkt havde et byråd, som sikrede aarhusianerne mere skov at tumle sig på. Men skoven giver også dyrene muligheder, for når byen bliver mere tæt, og flere mennesker bor i byen, har vi behov for øgede muligheder for, at de forskellige dyrearter kan have lange stræk, hvor de kan færdes. True Skov bliver ikke bare et kæmpestort areal, men det bliver også et langstrakt bælte, hvor større dyrearter har mulighed for at kunne løbe over et langt stykke.

LÆS OGSÅ: True Skov skal være national prøveklud

Når vi bor tættere, så vil det være vigtigt, at der med True Skov også bliver mulighed for at komme til skoven, ikke bare i bil, men også med offentlig transport. Det vil derfor være centralt, når man inddrager foreninger i udviklingen af True Skov, at man også rent faktisk sikrer, at man kan komme derud med kollektiv transport.

Vi glæder os derfor til at følge skovudviklingen løbende.

 

Publiceret 21 February 2018 14:00