Pressefoto fra Musikhuset Aarhus.
Fotograf: Natascha Thiara Rydvald

Pressefoto fra Musikhuset Aarhus. Fotograf: Natascha Thiara Rydvald

Debat:

Nej, ikke alle publikummer kan lide 'Efter Brylluppet'

Læserbrev af Bente Johnsen, 8464 Galten

 
Med overskriften "Publikum kan godt lide 'Efter Brylluppet'" tager Århus Onsdag hele publikum til indtægt for jeres vurdering af forestillingen - ud fra kun at have spurgt 20 tilfældige publikummer (som for en vis del også var kritiske).
Så det er noget af en (provokerende) overskrift I (journalist Bente Tahmasbi Hansen) tillader jer.
Min veninde og jeg var inde og se forestillingen tirsdag 26. september, og det er længe siden, vi har været så skuffede. Det var rodet, usammenhængende og dårligt, og vi er helt enige med anmelderne. Vi kedede os bravt, men vi blev, selvom vi egentlig havde lyst til at gå! Vi hørte flere andre, som heller ikke var begejstrede.
Og så til den dårlige vane med at rejse sig ved bifald: Der er gået fuldstændig inflation i den tilkendegivelse, som kun skulle være for den ypperste forestilling. Nu er det blevet en vane, som folk har, og stort set alle rejser sig uanset forestillingens kvalitet. Hvordan skal vi efterhånden kunne tilkendegive, når der virkelig er en fantastisk forestilling?
Vi endte også til sidst med at rejse os for at se, selvom vi stort set ikke klappede, men fordi alle foran os efterhånden gjorde.
Vi ser de fleste forestillinger og glæder os til den næste, men håber, at den bliver væsentlig bedre end 'Efter brylluppet'.
 

Publiceret 04 October 2017 07:00