Dining Week indtager Aarhus
12 restauranter i Aarhus deltager i år i Dining Week, hvor du kan spise tre-, fem- eller ti-retters serveringer.
Dining Week er ét stort menukort til både kendte gourmetrestauranter, der hyldes vidt og bredt, små ukendte perler samt helt nye restauranter med noget særligt at byde på.
Dining Week giver inspiration til nye restauranter, nye smage og helt særlige oplevelser både i byerne, på landet, i skoven og ved havet med guddommelig udsigt.
Det er i vinterferien, det sker, fremgår det af en pressemeddelelse om det landsdækkende koncept.
»Dining Week er en hyldest til Danmarks restauranter, der tilbyder madoplevelser for enhver smag, sult og lyst. Vi bliver mindet om, hvad det giver os at mødes omkring et bord, for på landets restauranter bliver vi nemlig meget mere end bare mætte. Vi nyder maden, selskabet, stemningen, kokkenes og tjenernes passion og bliver fyldt op af glæde.«
Dining Week så dagens lys i vinterferien i 2011 i hovedstaden. I 2015 fordoblede Dining Week frekvensen og udvidede restaurantfestivalen til efterårsferien.
I Aarhus deltager lige nu 12 restauranter, men der kan komme flere til i de kommende dage. Gæsterne kan smagsmæssigt glæde sig til:
Mefisto 28 i Latinerkvarteret hvor det hele startede i 1995. Bistro med masser af velsmag og stemning
Baggården22 tilbyder delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden
NorR tager dig rundt i det nordiske køkken med gode råvarer og enkle tilberedninger
Anker i træskibshavnen byder på medoplevelser med inspiration fra det franske køkken
Den Lille Kro serverer danske retter hvor kvaliteten og det gode håndværk sidder lige i skabet
Martino ved Marselisborg Lystbådehavn tilbyder 5 retter og en enestående udsigt over bugten
Pondus er en enkel og moderne bistro drevet af kærlighed til sæsonens gode danske råvarer
Gorm’s i Jægergårdsgade står for det legende, sjove og gode italienske gastrohåndværk
Feast fra det aarhusianske madunivers MIB tilbyder madoplevelser baseret på gode nordiske råvarer
Letz Sushi på tre lokationer har plukket det bedste fra deres menu og serverer bæredygtig fisk
sø