Lima flytter til et sted i Aarhus, der matcher caféen bedre

De peruvianske retter flytter ud af gården i Guldsmedgade og ind i et fællesskab med mange specialiteter fra en lang række lande.

Artiklens øverste billede
Café Lima har ligget i den hyggelige gård i Guldsmedgade i fire år. Nu er tiden kommet til at prøve noget nyt. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Café Lima Aarhus rykker ud af sine kendte omgivelser i Guldsmedgade og ind på Aarhus Street Food.

De sydamerikanske små brødpakker spises som street food mange steder i Latinamerika, og fra 1. februar rammer empanadas også Aarhus Street Food.

Det bliver et farvel til konceptet med caféen, som holder sidste åbningsdag 30. januar.

»Vi synes, at vores sydamerikanske små empanadas er et perfekt match med Aarhus Street Food og deres koncept,« forklarer ejer Martin Juel Iversen i en pressemeddelelse.

Et bedre match

December og januar måned bliver dermed de sidste måneder for Lima-gængere i caféen, som byder på flere peruvianske specialiteter som retten ceviche, øllene cusqueñas og sodavanden Inca Kola.

Herefter kan man få fingrene i empanadas fra deres nye stand på Aarhus Street Food, hvor de også vil have en masse forskellige varianter.

Det er en tak for denne gang til Latinerkvarteret og gården i Guldsmedgade, hvor Lima har ligget og puttet godt, men heldigvis ikke et endegyldigt farvel efter snart fire år.

Det er firmaet Lima Empanadas, som ejer caféen, og som har valgt sammen med søsterselskabet EmpanadaCatering, at Aarhus Street Food er et bedre match med empanada-konceptet end en café.

Street Food ved rutebilstationen tilbyder et hav af specialiteter fra en lang række lande. Det synes Café Lima er et godt match. Pressefoto

Hygge i gården

Ejer Martin Juel Iversen, som både står bag caféen og Lima Empanadas, hvor de laver alle de hjemmelavede empanadas, er glad for tiden i Guldsmedgade og de mange trofaste gæster.

»Der har altid været en hyggelig stemning i caféen, og vi har mange faste og loyale gæster, som vi har sat stor pris på. Nu skal der ske noget nyt, og det bliver på Aarhus Street Food,« fortæller ejer Martin Juel Iversen.

I december måned har Café Lima jule-empanada med and og rødkål på menuen. Til januar er der nye åbningstider fra klokken 16.30-21.00 hver dag.

Læs også

Del artiklen