Sensation: Tobias Rahim slår Adeles »Easy On Me« af pinden på single-hitliste

Aarhusiansk sanger topper Adeles comeback-hit »Easy On Me«.

Artiklens øverste billede
Singlen »Easy on Me« er at finde på 33-årige Adeles album »30«, som bliver udgivet 19. november. Det bliver hendes første album siden 2015, hvor hun med albummet "25" på en uge solgte 3.28 millioner albums i USA . Foto: Danny Moloshok, Ritzau Scanpix

Det vil være en underdrivelse at sige, at den britiske popdronning Adeles nye single »Easy on me« har været længe ventet.

Af samme grund er det noget af en sensation, at aarhusianske Tobias Rahims »Stor mand« tager tredje uge på førstepladsen af på den danske single-hitliste. Dermed slår singlen altså Adeles »Easy On Me« af pinden på hitlisten.

Tobias Rahim, der også er kendt som Toby Tabu eller Grande, er vokset op i Aarhus. Han har blandt andre lande også boet Ghana og Sydamerika. Foto: Miriam Dalsgaard, Ritzau Scanpix

For at sætte den aktuelle situation i perspektiv gik »Easy on me« direkte ind som nummer et i Danmark, USA, Storbritannien og 20 andre lande i den forgangne uge.

Da singlen 15. oktober blev udgivet, slog »Easy on me« Spotifys rekord som den mest afspillede sang i løbet af et døgn. På 24 timer blev nummeret afspillet hele 24 millioner gange verden over, ligesom det slog alle rekorder i Storbritannien, hvor det blev afspillet 3,2 millioner gange.

»Stor mand« udkom i midten af august og har tilbragt 11 uger på top 40. Tobias Rahim hitter i øjeblikket også med sangen ’Burhan G’, der er udsendt i samarbejde med Kidd og netop Burhan G.

Interesserede kan opleve Tobias Rahim på Train i Aarhus den 22. april, hvor den dansk-kurdiske sanger højst sandsynligt vil synge som hits som »Jesus,« »Costa del Sol til København« og den uundgåelige »Stor mand.«

sb

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen