Her er Aarhus' bedste bageri

Der er i senere år åbnet mange nye bagerier i Aarhus. Men nyt er ikke bedst.

Artiklens øverste billede
Det er en aarhus´ gamle kendinge der netop har vundet prisen som Aarhus´ Bedste Bageri. Foto: SchweizerBageriet

Som erhvervsdrivende er der flere priser, man kan vinde, men for en bager er det kundernes mening, der er den vigtigste.

Sådan er det i hvert fald for bagermester Tommy Rasmussen fra SchweizerBageriet på M.P. Bruuns Gade i det centrale Aarhus.

Han er således særligt glad for, at det er helt almindelige aarhusianere, der har kåret SchweizerBageriet til det bedste bageri i Aarhus.

Det er sket ved en stor landsdækkende afstemning, hvor alle har kunnet stemme. Det er OpdagDanmark, der står bag konkurrencen,

»Vi er meget glade for, at vores kunder støtter op om os. Det betyder, at vi må gøre et eller andet rigtigt, og som fagmand er jeg stolt, selvfølgelig er jeg det,« siger bagermester Tommy Rasmussen til Lokalavisen Aarhus.

Aarhusianere har kunnet købe bagværk på M. P. Bruuns Gade 56 siden 1898. 

En gammel kending

Tommy Rasmussen har lidt svært ved at sætte ord på, hvad der adskiller SchweizerBageriet fra andre bagerier i Aarhus. Han giver dog følgende skudsmål:

»Vi er en traditionel bager, men vi fornyer os hele tiden. Vi bruger gode råvarer og følger årstiderne, og vi vil gerne være et dejligt sted at komme ind. Jeg tror, det hele går op i en højere enhed.«

På landsplan kom Schweizerbageriet i Aarhus ind på en 11. plads. Bageriet »For Emma« fik næstflest stemmer i Aarhus.

SchweizerBageriet er angiveligt Aarhus’ ældste bageri med en historie, der går tilbage til 1898.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen