Hun har trukket broderiet ud af skammekrogen

Trine Runge Jessen broderer og fortæller, hvordan hun har skabt en bølge af broderede bandeord.

Artiklens øverste billede
Broderisten, Trine Runge Jessen, vil 11. november fortælle om sin nye karriere udi broderi af bandeord og indføre evt. interesserede i korsstingsverdenen. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Trine Runge Jessen underholder en aften på Klostergadecenteret om den skøre vej hun har taget, og som har ført hende til et kendisliv som broderisten og hende med de broderede bandeord.

Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker.

Men ikke desto mindre er det, hvad der er sket og en bragende broderi-bølge har stormet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu.

Der skal sgu også broderes lidt!

Kom i gang

Broderisten gennemgår de mest elementære trin udi korssting. Hvis deltagerne er ukronede korsstingskonger, kan der sagtens være et par tips og tricks, de kan få gavn af, eller også må de lære broderisten deres bedste tricks.

Man må også gerne bare sidde på hænderne og lytte uden at brodere.

Man er også meget velkommen til at medbringe sit eget broderi, hvis man lige er i gang med at brodere udsigten fra Rundetårn.

Tekstildesigner Helene Jensen og journalist Lotte Jahnsen er også med. De har været med til at lave bogen ‘Broderistens badass broderier’, der udkom i september.

Det sker torsdag 11. november, klokken 18.30-21.00 på Klostergadecentret i Klostergade 37, 2. sal i Aarhus.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen