Musikhuset Aarhus sætter ny rekord

Musikhuset i Aarhus har aldrig solgt så mange billetter, som det har været tilfældet i 2021.

Artiklens øverste billede
Det går godt med billetsalget hos Musikhuset Aarhus, der i år sætter ny rekord. Pressefoto.

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Oven på en hård coronanedlukning er smilene ekstra store i øjeblikket hos Musikhuset i Aarhus, som kan glæde sig over at have sat ny rekord i forhold til antallet af solgte billetter. Det er resultatet af mere end 38.000 solgte billetter den første måned efter lanceringen af det nye program.

Det oplyser Musikhuset Aarhus i en pressemeddelelse.

På nuværende tidspunkt ligger det samlede billetsalg efter programlanceringen således 17 pct. over rekordåret 2019. Det er altså det hidtil bedst sælgende efterår i Musikhusets 40-årige historie.

»Vi er flere, der har været ret spændte på at se, hvordan efteråret ville udvikle sig. Det ser heldigvis ud til, at folk er mere end klar til at komme i Musikhuset og få en stærk liveoplevelse i godt selskab. Vi tror også, det spiller ind, at vi har formået at holde os relevante og i tæt kontakt med vores gæster i hele vejen gennem corona, hvor vi har lavet alle de koncerter og aktiviteter, som overhovedet var muligt under omstændighederne,« siger Musikhusets direktør Jan Christensen i pressemeddelelsen.

Rabih Azad-Ahmad (RV), der er rådmand glæder sig over, at byens store kulturlokomotiv igen kører for fuld damp efter måneders coronanedlukning.

»Vi er rigtig mange, der har savnet fællesskabet og de store kulturoplevelser. Det gode billetsalg er et tydeligt udtryk for, at folk har savnet Musikhuset og savnet at møde kulturen live på scenen. Musikhuset har gennem coronanedlukningen gennemført succesfulde digitale arrangementer og baggårdskoncerter, men nu vil aarhusianerne og byens gæster have den ægte vare. Det er fantastisk, at kulturen, hverdagen og Musikhuset er tilbage for fuld damp,« siger rådmanden i pressemeddelelsen.

jwh

Læs også

Del artiklen