Kom og vær med til at kickstarte idrætslivet efter corona

Havnepladsen i Aarhus fyldes i de kommende dage med 600 tons sand og masser af idrætsaktiviteter, når fritids- og foreningslivet genstartes efter måneders corona-nedlukning.

Artiklens øverste billede
600 tons sand skal være med til at skabe den rigtige beach stemning til "Sport Open Aarhus" på Havnepladsen. Foto: Presse

De kommende dage fyldes Havnepladsen i Aarhus med sport- og idrætsaktiviteter.

Det sker under overskriften ”Sport Open Aarhus”, og idéen er at markere genåbningen af fritids-og foreningslivet efter et år med COVID-19.

»Conona-nedlukningen har været hård for mange foreninger og foreningsaktive, og derfor er det oplagt, at vi benytter Festugen til også at fejre, at vi nu igen kan være sammen om sportens og idrættens fællesskab. Uanset om det er som deltagere eller tilskuere, så er sport en fantastisk ramme til at samle mennesker,« siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (RV).

På Havnepladsen i Aarhus vil der frem til den 5. september være aktiviteter for alle uanset alder og idrætsniveau.

Forskellige foreninger vil bidrage med events og aktiviteter, og der er, sådan omtrent, noget for enhver smag; basketball, beachvolley, strandhåndbold, fodbold, badminton, spikeball, yoga, funktionel træning med mere.

Festlighederne er inddelt i temadage med sideløbende pop-ups, og der vil derfor være rig mulighed for, at deltage i en bred vifte af idrætsgrene afviklet af byens foreninger.

Vær med til at hylde de aarhusianske atleter

Fredag eftermiddag klokken 16 inviteres alle aarhusianere til at hylde de 20 aarhusianske OL-deltagere, 10 PL-deltagere og de mange, der i løbet af de seneste måneder har vundet et dansk mesterskab.

Til arrangementet vil der også være musikalske indslag ved Emil Stabil og Baloosh.

»Aarhus har nogle fremragende atleter som repræsenterer både Danmark og Aarhus nationalt og internationalt. Jeg håber, at mange vil tage del i fejringen på Havnepladsen, så vi sammen kan give dem en festlig og velfortjent tak for deres indsats,« siger Rabih Azad-Ahmad.

I forbindelse med fejringen vil rådmanden også overrække Aarhus Kommunes Hæderspris, Hall of Fame-prisen. Hædersprisen tildeles en person, som har formået at løfte sit talent med base i Aarhus til en stor sportskarriere.

Prisen kan kun tildeles personer, som ikke længere er aktive.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen