The Minds of 99 annoncerer stor koncert i Aarhus

I ny pressemeddelelse annoncerer The Minds of 99 deres Infinity Action tour, hvor de blandt andet vil besøge Aarhus i starten af 2022

Artiklens øverste billede
The Minds of 99 spiller næste år i Aarhus. Arkivfoto: Per Lange

To år. Så længe er det siden, at de fem medlemmer fra The Minds of 99 har sat fødderne på musikscenerne i Danmark. Men nu bliver stilheden brudt. Om 11 dage står de i Parken i København til en udsolgt koncert.

Derudover annoncerer bandet seks nye datoer for koncerter rundt omkring i landet i en pressemeddelelse. En turné der afsluttes i Aarhus. Ifølge pressemeddelelsen glæder bandet sig til at komme i gang med musikken igen.

»Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år, vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live, vores musik lever allermest, og det er dér, sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen, og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget,« udtaler bandmedlem Niels Brandt.

Infinity Action Tour er bandets største hidtil. Og turnéen afsluttes i Ceres Arena i starten af februar. Programmet ser således ud:

Fredag 21. januar: Arena Næstved, Næstved
Lørdag 22. januar: Jyske Bank Arena, Odense
Torsdag 27. januar: Jyske Bank Boxen, Herning
Fredag 28. januar: Royal Arena, København
Torsdag 3. februar: Gigantium, Aalborg
Fredag 4. februar: Ceres Arena, Aarhus

Billetsalget starter fredag 3. september klokken 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Det oplyses i pressemeddelelsen, at det vil være muligt at købe Early Entry, Collector og Platinum billetter til alle koncerterne, og Hot Ticket billetter i Arena Næstved, Royal Arena og Jyske Bank Boxen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen