Nye genbrugsskulpturer pryder Karavanas skulpturpark

Syv nye skulpturer af genbrugsmaterialer udført af Kunstnerhuset Karavanas borgere knejser nu i kunstnerhusets skulpturpark og kan opleves hele sommeren.

Artiklens øverste billede
Kunstnerhuset Karavanas borgere har de sidste par måneder arbejdet sammen om at skabe syv nye skulpturer lavet af genbrugsmaterialer til stedets skulpturpark Foto: Geske Skot-Hansen

I de sidste par måneder har borgerne i Kunstnerhuset Karavana på Graham Bellsvej 1a i Aarhus N arbejdet sammen i mindre grupper om at lave syv nye, spændende skulpturer. De har alle sammen på forskellig vis arbejdet med materiale, form og farve, og hver enkelt deltager har bidraget og sat sit aftryk på skulpturerne.


Vil du hver onsdag have overblikket over byens kulturliv direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Århus Onsdags nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Århus Onsdag på listen og tryk tilmeld.
d

Skulpturerne er lavet af genbrugsmaterialer fra en container og af sjove materialer så som nøgler, korkpropper, perler, tekstiler og garn, som borgere, pårørende og venner har bidraget med til projektet.

De nye skulpturer i Karavanas skulpturpark er alle lavet af sjove genbrugsmaterialer så som tekstiler, garn og perler. Foto: Geske Skot-Hansen

Nu står de syv nye værker i parken, som kan ses fra vejen, når man kører forbi på Graham Bellsvej. Går man en tur i parken, vil man ud over de syv nye skulpturer også kunne opleve Kunstnerhusets ni permanente værker i bronzefarvet fiberbeton, som er sponsoreret af lokale virksomheder.

Alle er velkomne til at komme og gå en tur i Skulpturparken og opleve de spændende skulpturer, som vil pryde parken hele sommeren.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen