Genåbningen sætter gang i billetsalget hos Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus sælgere flere billetter nu, end det gjorde før coronapandemien satte en stopper for kulturlivet.

Artiklens øverste billede
Musikhuset Aarhus oplever lige nu et højere billetsalg end før coronapandemien. Pressefoto: Jonas Høholt/Musikhuset Aarhus

Der er uden tvivl nogle forretninger, der har været hårdere ramt end andre under coronapandemien. Hos Musikhuset Aarhus har restriktioner og nedlukninger i den grad gjort det svært at afholde forestillinger, men nu er der lys for enden af corona-tunnelen.

De seneste tre måneder har billetsalget således været højere end tiden før corona, oplyser Musikhuset Aarhus i en pressemeddelelse.


Vil du hver onsdag have overblikket over byens kulturliv direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Århus Onsdags nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Århus Onsdag på listen og tryk tilmeld.
d

»Det er enormt positivt og glædeligt. Hvor er det skønt at se, at så mange af vores gæster nu igen er klar til at komme ud og få de fede liveoplevelser i selskab med dem, de holder af,« siger Jeppe Uggerhøj, der er kunstnerisk chef hos Musikhuset Aarhus.

Antallet af solgte billetter i april, maj og juni ligger 13 procent højere end i 2019, hvor Musikhuset præsenterede sit bedste billetsalg i husets snart 40-årige historie.

»Vi tror, det er en kombination af, at vores gæster har savnet den glæde og livskvalitet, det giver at komme i Musikhuset, og vi har formået at holde en tæt kontakt med vores gæster hele vejen,« lyder fra Jeppe Uggerhøj om de mere end 50.000 billetter, som Musikhuset Aarhus har solgt de seneste tre måneder.

Det høje billetsalg er fraregnet fodboldbilletter, som Musikhusets samarbejdspartner FutureLive selv står for, oplyses det i pressemeddelelsen.

jwh

Læs også

Del artiklen