Tøffe overrasker: Tæt på at have indsamlet en million kroner til kræftramte børn

Et tosset væddemål om udfaldet af det amerikanske præsidentvalg sendte Stig Tøfting på en 167 kilometer lang gåtur. Gåturen har nu næsten indsamlet en million kroner til Børnecancerfonden og KidsAid.

Artiklens øverste billede
Foto: Presse-fotos.dk

Tidligere landsholdsspiller, Stig Tøfting, havde nok regnet med ømme fødder, da han begav sig ud på en 167 kilometer lang gåtur fra Aarhus til Kruså efter et tabt væddemål med TV2's USA-analytiker Mirco Reimer-Elster om, hvem der blev præsident i USA.

Men at han nu er tæt på at have indsamlet en million kroner i forbindelse med gåturen, havde han bestemt ikke set komme. Torsdag morgen lå beløbet på 950.000 kroner.

"Jeg havde overhovedet ikke drømt om at kunne komme så højt op, men da jeg så beløbet ved målet i Kruså lørdag 27. marts (773.741 kroner, red.), fik jeg øje på muligheden for at nå en million kroner," siger Stig Tøfting til Århus Stiftstidende.

Siden målstregen i Kruså har Tøfting fortsat haft travlt med at lukke aftaler om effekter, der skal på auktion, så beløbet kan nå den magiske million.

Fristen for at bidrage er blev forlænget, og du kan også nå at være med på Mobilepay 777611 frem til den 6. april, skriver Århus Stiftstidende.

jn

Læs også

Del artiklen