Ingen Hancock på Smukfest 2021

Afbuddet kan følges af flere pga. corona

Artiklens øverste billede
Amerikanske Herbie Hancock har meldt afbud til Smukfst 2021 - årsagen er corona.

Den amerikanske jazzmand, pianist, komponist og producer Herbie Hancock har desværre måtte aflyse sin optræden på årets festival i Skanderborg grundet den forbistrede virus. Det er vi selvfølgelig kede af, og arbejder nu på at få ham flyttet til 2022. Sådan skriver Smukfest.

"Det er ikke unormalt, at en kunstner af forskellige årsager må aflyse en festival-tour - det har vi oplevet før. Årsagen nu er Corona, der, som vi alle ved, har forårsaget en del udfordringer, og derfor var vi også forberedte på, at der ville komme aflysninger fra specielt internationale artister. Det er ærgerligt, men heldigvis har vi en masse andre fantastiske artister og bands på plakaten, ligesom vi stadig har en stærk bunke danske og internationale kunstnere i ærmet, som vi glæder os til at afsløre for vores gæster," fortæller talsmand Søren Eskildsen.

Smukfest fortæller, at restriktionerne er forskellige i hele Europa, og det kan komme til at påvirke dette års Smukfest-program, hvis udenlandske festivaler aflyser, og kunstneres tour dermed ikke kan gennemføres.

"Det er derfor heller ikke usandsynligt, at der vil komme flere afbud, som vi bevæger os tættere på," lyder det.

Læs også

Del artiklen