På lørdag 19. februar sendes dette billede af et kendt sted i Aarhus på gaden. Eske Touborgs instagram-følgere har foreslået netop dette sted. Nu spørger han avisens læsere, hvor det næste sted skal være? Man vinde et tryk, hvis man svarer.

På lørdag 19. februar sendes dette billede af et kendt sted i Aarhus på gaden. Eske Touborgs instagram-følgere har foreslået netop dette sted. Nu spørger han avisens læsere, hvor det næste sted skal være? Man vinde et tryk, hvis man svarer. Illustration: Eske Touborg

Hvor er det næste hemmelige sted i Aarhus?

Eske Touborg maler billeder af legendariske steder i Aarhus. Han spørger læserne, hvor det næste sted skal være og udlodder tryk som tak for svar

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Aarhus Eske Touborg og Simon Krüger, som står bag billedserien, Stedkendt, lancerer nu endnu et motiv fra et populært sted i Aarhus.

Det sker på fredag 19. februar og motivet er valgt af dem, der har skrevet forslag til det på Instagram i profilen Stedkendt.

Vind et tryk

Samtidig leder de efter et nyt, kendt sted i Aarhus, som Eske Touborg kan male. Og de spørger hermed avisens læsere, hvad de synes?

"Vi vil rigtig gerne lave endnu et tryk fra Aarhus. Der er masser af gode steder, man kan vælge. Og vi vil gerne høre, hvilke steder læserne holder af," siger Eske Touborg.

"Vi vil gerne give folk noget af byen med hjem i stuen, nu hvor vi i denne nedlukningstid skal bruge så meget tid derhjemme," fortsætter han.

En solstråle i Corona-tiden

De to venner, Eske Touborg og Simon Krüger, lancerede det fælles projekt, Stedkendt, i efteråret. 

I en tid præget af manglende omsætning og hjælpepakker er Stedkendt gået godt. Og det kan nu afsløres, at de første tre motiver er fra Vestergade, Graven og Tordenskjoldsgade.

"Vi blev hurtigt klar over, at vi havde ramt noget rigtigt. Allerede på dagen for vores åbning kom de første bestillinger, og de er fortsat i en lind strøm, så vi nu hænger over hele byen," siger Simon Krüger.

Fakta

Hvilket sted i Aarhus skal være det næste motiv på Stedkendt-trykkene?

Der bliver trukket lod om tre valgfrie tryk blandt dem, der svarer.

Skriv dit bud inden 1. marts:

Mail: kunst@stedkendt.dk

www.stedkendt.dk

Publiceret 16 February 2021 09:00