Musikeren Chistopher får sin spillefilmsdebut i filmen, Toscana, der optages på Frederikshøj i Aarhus for tiden. Her bliver han instrueret af Mehdi Avaz, mens hovedrolleindehaveren, Anders Matthesen, står i baggrunden.

Musikeren Chistopher får sin spillefilmsdebut i filmen, Toscana, der optages på Frederikshøj i Aarhus for tiden. Her bliver han instrueret af Mehdi Avaz, mens hovedrolleindehaveren, Anders Matthesen, står i baggrunden. Foto: Have

Video: Christopher og Matthesen sammen i ny dansk film

Man kan for tiden løbe ind i Anders Matthesen og Christopher på gaden i Aarhus, hvor de indspiller filmen Toscana

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Komikeren Anders Matthesen har hovedrollen i en ny dansk film, Toscana.

Den indspilles i disse dage på blandt andet Restaurant Frederikshøj i Aarhus. Christopher er med på rollelisten. Musikeren får hermed sin debut som seriøs skuespiller i feel good filmen.

"Han har talent, så hvor forfor ikke?" siger Misam Avaz, der er med i Aarhus for at hjælpe sin bror, instruktøren Mehdi Avaz, med at få scenerne i kassen.

Komikeren i godt humør

Sebastian Jessen og Lærke Winther er også med på Frederikshøj, hvor bølgerne går så højt i køkkenet, at chefkokken, Anders Matthesen, kaster med tallerknerne.

Toscanen er i modsætning til Mehdi Avaz tidligere film i feel good-afdelingen.

"Feel good. Jeg synes sgu ellers, at det føles ret hårdt. Vi knokler," jokede Anders Matthesen, da avisen mødte ham i en pause i optagelserne.

"Det er slet ikke sjovt, men derfor kan vi da godt more os, mens vi laver det," skraldgrinede han.

Filmen får premiere i det nye år.

Toscana er støttet af Den Vestdanske Filmpulje.

Yderst til venstre er det musikeren Christopher, der nu får sin spillefilms debut, Anders Matthesen, madkonsulent Thomas Herman, instruktør Mehdi Avaz og skuespillerne Ari Alexander, Karoline Brygmann, Lærke Winther plus Sebastian Jessen.

Yderst til venstre er det musikeren Christopher, der nu får sin spillefilms debut, Anders Matthesen, madkonsulent Thomas Herman, instruktør Mehdi Avaz og skuespillerne Ari Alexander, Karoline Brygmann, Lærke Winther plus Sebastian Jessen. Foto: Tahmasbi

Publiceret 12 November 2020 09:47