Barnestjerne på den røde løber i Aarhus:

Det er svært at tvinge tårerne frem

'Julemandens Datter 2 - Jagten på Kong Vinters krystal' havde forpremiere i Cinemaxx i Aarhus fredag aften

Af
Marcus Kjærgaard Jespersen

11 år

film 14-årige Ella Testa Kusk og 12-årige Bertil Smith var fredag aften sat i stævne på den røde løber af Århus Onsdags 11-årige reporter, Marcus Kjærgaard Jespersen, inden forpremieren på årets julefilm 'Julemandens Datter 2 - Jagten på Kong Vinters Krystal'.

Hvordan er det at være med i en film?

Ella: "Det er mega spændende. Det er noget helt andet end at gå i skole. Det er et helt andet univers - det er virkelig noget helt andet - men det er fedt."

Bertil: "Det er noget af en oplevelse, men det er meget sjovt."

Hvordan er det at være kendt?

Ella: "Jeg ved ikke, om jeg vil betegne mig selv som kendt. Det er da lidt sjovt, hvis man lige bliver stoppet, eller nogen gerne vil have en autograf. Større er det heller ikke."

Bertil: "Men det er meget sjovt nogen gange at blive genkendt."

Ella Testa Kusk, Casper Kjær Jensen og Bertil Smith var på den røde løber i Cinemaxx i Aarhus, da der var forpremiere på filmen 'Julemandens Datter 2 - Jagten på Kong Vinters krystal'.

Ella Testa Kusk, Casper Kjær Jensen og Bertil Smith var på den røde løber i Cinemaxx i Aarhus, da der var forpremiere på filmen 'Julemandens Datter 2 - Jagten på Kong Vinters krystal'.

Hvilken følelse er sværest at spille?

Ella: "Det er jo nok det med, hvis man skal græde, tænker jeg. Det er nogen gange lidt svært, hvis man skal tvinge tårerne frem."

Bertil: "Jeg vil faktisk sige, at det er nemmere at spille ked af det. Jeg synes, det er sværest, hvis man skal grine rigtig meget eller spille virkelig virkelig glad. Nogen gange kan det godt være svært at grine falsk. Det, synes jeg, egentlig faktisk er sværere end at græde falsk."

Hvordan er det at spille de forskellige følelser?

Ella: "Det er spændende. Man har jo følelserne ret tit i hverdagen, men det er mærkeligt pludselig at skulle tvinge dem frem. Men når man har prøvet det nogle gange, så vænner man sig til det."

Hvordan har de voksne skuespillere været overfor jer?

Bertil: "Søde - meget søde. Alle på holdet, der er med til at lave film, er søde. Der er aldrig noget der."

Ella: "De er super søde. De er normale mennesker - det er jo bare deres job."

Hvad var det sjoveste ved at være med?

Ella: "Det var helt sikkert, at man lærer holdet så godt at kende. Man får nogle gode venner. Man får et stærkt sammenhold, for vi har optaget i seks uger. Det er en virkelig stor del af det."

Publiceret 06 November 2020 20:30