'Forelsket i København' og mange flere af Bent Fabricius-Bjerres elskede klassikere bliver fremført live i Frimurerlogen 6. november.

'Forelsket i København' og mange flere af Bent Fabricius-Bjerres elskede klassikere bliver fremført live i Frimurerlogen 6. november. Foto: Jens Dreisling/Ritzau_Scanpix

Hyldestkoncert for Bent Fabric i Frimurerlogen

Duo spiller en række af Bent Fabricius-Bjerres numre live til en hyldestkoncert for den legendariske pianist i Frimurerlogen

AARHUS 6. november klokken 18 til 22 åbner Frimurerlogen, Christiansgade 6 i Aarhus C dørene til en uforglemmelig aften med velkomstdrink, tre-retters menu og hyldestkoncert til Bent Fabricius-Bjerre – Danmarks elskede musik-magiker Bent Fab, der desværre gik bort i juli i år. Det er sangerinden Nanna Prip, som sammen med pianist Paul Marcmann spiller to sæt med Bent Fabricius-Bjerres kendte og elskede klassikere.

Nanna Prip er en talentfuld r’n’b- og jazzsangerinde, som er vant til at synge på engelsk, men som, flankeret af den erfarne musiker Paul Marcmann, med stor glæde og indlevelse kaster sig ud i at spille en række af de mange numre, som udgør Bent Fabricius-Bjerres omfattende bagkatalog.

Det er Musikcaféen og denne ejer, Thomas Boch Kramer, der er arrangør af denne første af i alt tre livekoncerter med tilhørende middag i Frimurerlogens smukke, barokke rammer.

Billetter kan købes på Musikcaféen Nørre Allé 66's Facebook side fra 27. september. Der er i alt hundrede billetter til salg.

Alle retningslinjer for indendørs koncerter overholdes, og der vil være masser af håndsprit til brug for både crew og gæster under koncerten.

mklj

Publiceret 26 September 2020 08:00