Arkivfoto:

Arkivfoto: Adrian Buus

Nu kan der igen holdes koncerter under Ringgadebroen i Aarhus

Aarhus Volume har været i dialog med myndigheder og er klar med en række datoer for kommende arrangementer

Aarhus Volume er igen klar til at åbne op og invitere til kulturarrangementer under Ringgadebroen ved Godsbanen i Aarhus. Det oplyser kulturforeningen i en pressemeddelelse.

"I dialog med myndighederne er der nu blevet udviklet en plads, hvor der kan huses 100 mennesker til alverdens kulturelle arrangementer både fra Aarhus Volume, men også fra flere andre foreninger fra det aarhusianske kulturmiljø blandt andet FEUM og Oh Well Booking," skriver Aarhus Volume i pressemeddelelsen, hvor det også oplyses, at der er tale om udendørs arrangementer, hvor vil blive holdt afstand og udleveret håndsprit for at give størst mulig sikkerhed.

Aarhus Volume vil med de kommende arrangementer forsøge at sætte gang i det aarhusianske kulturmiljø efter en tid, der har været mere udfordrende for alle kulturinstitutioner i Danmark.

"Håbet med arrangementerne er at kunne motivere og inspirer andre foreninger og organisationer til at skabe rammer, hvor kulturlivet igen kan få lov at udfolde sig til inden for de restriktioner, der nu engang er," fortsættes det i pressemeddelelsen.

De kommende arrangementer vil som vanligt foregå under Ringgadebroen, hvor der med Aarhus Volumes varemærker med farver, containere, graffiti og god lyd vil blive skabt en urban og industriel atmosfære.

Det første officielle arrangement bliver lørdag 12. september, hvor Nella og aarhusianske JOSVA er på plakaten.

Aarhus Volumes kommende arrangementer

De følgende datoer vil der være arrangementer under Ringgadebroen:

Lørdag d. 12-09-2020

Fredag d. 18-09-2020

Lørdag d. 19-09-2020

Fredag d. 25-09-2020

Fredag d. 02-10-2020

Detaljer for arrangementerne vil løbende blive offentliggjort på Aarhus Volumes Facebook og Instagram.

Publiceret 04 September 2020 19:55