32-årig Casper Berthelsen skal deltage i nyt tv-program, hvor hans mål er at finde den eneste ene

32-årig Casper Berthelsen skal deltage i nyt tv-program, hvor hans mål er at finde den eneste ene Foto: TV 2

Aarhusiansk fyr på vild rejse:

Skal date 18 kvinder på græsk ø

32-årige Casper Berthelsen fra Aarhus skal deltage i et tv-program, hvor han skal date 18 kvinder på en Rhodos for at finde kærligheden

Af
Jonas Wrede Hansen

Det er nok de færreste kvindeglade single-fyre, der ikke er misundelig på Casper Berthelsen. Den 32-årige aarhusianer skal nemlig om ganske kort tid på en rejse, hvor han får en oplevelse, som kun få har fået før ham. Han skal nemlig være ene om at date 18 kvinder på den græske ø Rhodos, når han er hovedpersonen i TV 2's nye tv-program 'The Bachelor'.

Det skriver TV 2 på kanalens hjemmeside i en artikel, hvor der efterlyses single-kvinder, som kunne have lyst til at date den heldige aarhusianer.

Casper Berthelsen har meldt sig til programmet efter at have været single i en række år, hvor han har fokuseret på sin karriere. Men nu er han på jagt efter drømmekvinden.

"Jeg er et sted i mit liv lige nu, hvor jeg føler mig klar til at finde den eneste ene," fortæller han til TV 2.

Han er uddannet kaptajn i Flyvevåbnet, men har en stilling som HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, men i fem uger i løbet af efteråret skal han altså på en vild dating-tur til det græske ø-hav. Og den 32-årige aarhusianer ved godt, hvilken kvinde han søger.

"Hun skal hvile i sig selv, stå inde for den, hun er, uanset hvad hun gør eller laver til hverdag, men vigtigst af alt skal kvinden, jeg søger, oprigtigt være klar til at finde en kæreste," fortæller han til TV 2, som allerede er i gang med at finde kvinderne til Casper Berthelsen.

'The Bachelor' er oprindeligt et amerikansk tv-datingprogram, der har 24 sæsoner bag sig, siden det i 2002 fik debut på ABC. Siden er konceptet blevet solgt til flere lande, og nu kommer der altså også en dansk version.

Publiceret 27 August 2020 19:07