Chris Grey & The Blue Spand spiller ældre blues på en funky måde, og de optræder med masser af humor.

Chris Grey & The Blue Spand spiller ældre blues på en funky måde, og de optræder med masser af humor. Pressefoto

Nyt spillested er klar med Mike Andersen og Chris Grey

En ny udendørs scene ved Mollerup Golf Club skal få andre end golfspillere til at bruge området

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Risskov Mollerup Golf Club er en trelænget gård med en gårdsplads, der ifølge klubmedlemmerne, Anders Leth og Hasse Vinter, er helt perfekt til en scene. De to har erfaring i at afvikle større koncerter.

Nu har de kastet deres kræfter i retningen af golfklubbens gårdsplads, fordi de kan se potentialet i den som spillested. Pladsen har for en del år siden været brugt til nogle udendørs operakoncerter, og det var med succes.

14. august indtager lyden af soul og blues gården, når Mike Andersen Duo indtager scenen. Duoen består af den prisvindende guitarist og sanger, Mike Andersen, og hans musikalske makker gennem mange år, Jens Kristian Dam, der synger kor og spiller trommer og klaver.

28. august spiller Chris Grey & the Blue Spand rock blues på deres uhøjtidelige og humoristiske måde.

Stedet er for alle
Mike Andersen har spillet blues i mange år. Både med sit band, alene og med sin makker, Jens Kristian Dam, som er med i Risskov 14. august.

Mike Andersen har spillet blues i mange år. Både med sit band, alene og med sin makker, Jens Kristian Dam, som er med i Risskov 14. august. Pressefoto

"Nu er golfklubben og de naturskønne arealer omkring den på ingen måde forbeholdt de rige, de unge og de smukke," siger Hasse Vinter.

"Vi håber, at alle mulige mennesker vil få øjnene op for området og bruge det. Blandt andet til at høre livemusik."

Han påpeger, at Aarhus N ikke har et spillested, selv om der bor mange mennesker i området.

"Kommunen forventer en øgning af lokalbefolkning på cirka 20.000 indenfor de næste 10 år, så her bliver mange mennesker. De lokale kan på en sommeraften cykle ud i det smukke område og få en kop kaffe i klubbens café fremfor at tage til Aarhus C eller lystbådehavn," forslår Lasse Vinter.

Han og Anders Leth har på frivillig basis arrangeret foreløbig to koncerter i tæt samarbejde med golfmanageren, Jan Lauridsen. Arbejdstitlen er 'Fredags-swing i Mollerup', og det er tænkt som fyraftenkoncerter med efterfølgende mulighed for spisning. Der skal være levende musik i tidsrummet klokken 16.30 – 18.30.

Der er god plads

"Vi har sat os grundigt ind i Covid19-reglerne og har fået god støtte fra koncertarrangørerne på Grimhøjvej, der har koncert hver fredag for op til 500 gæster. Vi har mere plads, end de har, og vil søge om tilladelse til at være op til 400 personer på gårdspladsen, så her bliver meget luftigt," forklarer Hasse Vinter.

Publikum skal købe billet på forhånd og tage et tæppe eller en sammenklappelig stol med. Hvis man gerne vil sidde sammen og tættere på hinanden end en meter, skal man købe billetterne sammen.

Eventuelt overskud går til nye arrangementer.

Publiceret 09 August 2020 10:00