Er du dreng i 12 års alderen med jysk dialekt og lyst til at spille en stor rolle i et nyt dansk drama? Så er det måske dig, Nordisk Film leder efter.

Er du dreng i 12 års alderen med jysk dialekt og lyst til at spille en stor rolle i et nyt dansk drama? Så er det måske dig, Nordisk Film leder efter. Foto: AdobeStock

Nordisk Film søger dreng til stor rolle i spillefilm

Jysk dreng i 12 års alderen søges til stor rolle i ny spillefilm af instruktør Niels Arden Oplev

AARHUS Elsker du at optræde for klassekammeraterne, vennerne og familien? Har du det bedst med at være ‘på’, og er du ikke bleg for hverken at grine højt eller lade tårerne trille i andres nærvær? Så skynd dig at læse videre her.

Nordisk Film søger lige nu en jysktalende dreng i alderen 11-15 år, der gerne skal ligne en dreng på 12 år, og som ikke er bange for at vise følelser. Rollen er den eneste barnerolle i et voksent drama, skrevet og instrueret af den danske tv- og filminstruktør Niels Arden Oplev.

For at komme i betragtning til castingen skal du hurtigst muligt sende en ansøgning samt en videopræsentation af dig selv til casting.gyldensol@nordiskfilm.com. I videoen må du gerne fortælle lidt om dig selv, din familie og om, hvad du kan lide at lave. Det er ikke nødvendigt at lave nogle aktiviteter i videoen, som for eksempel at spille fodbold eller hoppe på trampolin - bare vær dig selv og fortæl stille og roligt. Husk at inkludere højde, alder, adresse og dine forældres telefonnummer i ansøgningen.

Castingen vil foregå i nær fremtid, mens selve optagelserne til filmen først begynder i efteråret 2020.

Har du lyst til og mod på at spille en større rolle i en stor dansk spillefilm? Så grib chancen og send en ansøgning og en video afsted. Hellere i dag end i morgen.

mklj

Publiceret 22 April 2020 12:00