Foto:

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Corona-krisen aflyser populær musikfestival i Aarhus

Spot Festival i år bliver ikke til noget på grund af coronakrisen, oplyser festivalledelsen

Den verdensomspændende coronakrise aflyser nu endnu et arrangement i den lange række af begivenheder, der ikke bliver til noget i år. Denne gang er det ledelsen bag den ellers så populære Spot Festival, der har set sig nødsaget til at aflyse årets festival på grund af krisen med udbruddet af coronavirus.

Det oplyser Spot Festival på dens hjemmeside.

“Det er super ærgerligt, at vi på denne måde må opgive at afholde Spot Festival i 2020. Men vi vender stærkt tilbage i 2021 – og ved at lave nogle markante arrangementer i løbet af sommeren og efteråret, behøver Spots aftryk på det danske musikmiljø ikke at savnes helt i år," fortæller Spot Festivals bestyrelsesformand, Poul Martin Bonde, til festivalens hjemmeside og fortsætter:

"Herfra skal lyde en stor tak til alle de publikummer, der allerede havde købt billet, til alle de musikere og branchefolk der havde meldt deres ankomst, til vores dygtige stab der har knoklet for at blive klar til åbningen, og til alle vores frivillige der endnu engang var parate til at skabe den helt særlige festival der er Spot."

Festivalen oplyser desuden, at folk, der har købt billet, har mulighed for at få den refunderet.

jwh

Publiceret 20 March 2020 18:41