Det Kreative Team på Aarhus Festugerevy 2020 består af (fra venstre) kapelmester Rasmus Mogensen, koreograf Michelle Fonseca, PR-ansvarlig Sophie Schebye samt instruktør Nikoline Hjørnholt. Pressebillede

Det Kreative Team på Aarhus Festugerevy 2020 består af (fra venstre) kapelmester Rasmus Mogensen, koreograf Michelle Fonseca, PR-ansvarlig Sophie Schebye samt instruktør Nikoline Hjørnholt. Pressebillede

Kom til audition på Aarhus Festugerevy

Har du lyst til at deltage i en af festugens ældste traditioner, så meld dig til audition på Aarhus Festugerevy 2020

Af
Mai-Britt Jeppesen

AARHUS Har du glimt i øjet, sans for timing og en veludviklet evne til at få folk til at grine, så er det nu, du skal frem i lyset.

Rosenteatret i hjertet af Aarhus søger glade og ambitiøse amatørskuespillere, der vil være med til at skabe en humoristisk, musikalsk og aktuel revy indkapslet under Aarhus Festuges tema ‘In it Together’.

Foreløbigt holder Rosenteateret - lig størstedelen af Aarhus' øvrige små som store kulturinstitutioner - dog lukket frem til 27. marts. Vurderer regeringen herefter, at der ikke længere er risiko for smittespredning af Coronavirus, vil der hurtigst muligt blive meldt en dato ud for audition til Aarhus Festugerevy 2020.

Audition vil bestå af en fælles danseprøve og en individuel prøve i sang og skuespil.

Går alt efter planen begynder prøveforløbet i april og løber frem til midt juni. Fra midt juni til august er der 'teaterferie', hvorefter det intense prøveforløb skydes i gang. Premieren på Aarhus Festugerevy anno 2020 er 28. august med spilleperiode frem til 8. september 2020.

Årets kreative team

Det kreative team består i år af instruktør Nikoline Hjørnholt, som har været en del af den kreative ledelse på mange revyer og musicals gennem tiden. Heriblandt på Aarhus Festugerevy, Støvringgård Festspil, Stubhus Revyen, Ambu Revyen og Alletiders Familieteater.

Rasmus Mogensen er tilbage som kapelmester på Aarhus Festugerevy, hvor han har stået i spidsen for bandet i flere omgange. Han har de senere år rejst Østjylland tyndt for at være korleder og kapelmester på mange forskellige musicals og revyer. Senest stod han i spidsen for koret til danmarkspremieren på ‘Madagascar – A Musical Adventure’ på Randers Egnsteater.

Michelle Fonseca Kristensen er koreograf på dette års festugerevy. Hun har i flere år koreograferet musicals og er stadig aktiv på Busbjerg Spillene, hvor hun senest stod for koreografi til 'Shrek – The Musical'. Hun har også koreograferet blandt andet 'Legally Blonde' og 'Madagascar – A Musical Adventure' - begge på Randers Egnsteater.

Følg med på Rosenteatrets hjemmeside, rosenteatret.dk, hvor information om datoer for audition samt tilmelding vil fremgå, så snart teatret igen er åbent.

Publiceret 18 March 2020 10:00