Ren By holder netværksmøde om det kommende år.

Ren By holder netværksmøde om det kommende år. Arkivfoto: Adobe Stock

Klimakampen kæmpes på Trøjborg

Huset Trøjborg inviterer til miljødag med oplæg, workshops og debat

Fem partier er gået sammen om arrangere en temadag om klima. Socialdemokraterne, De Radikale Venstre, SF, Alternativet og Enhedslisten mener, at klimaforandringerne har ændret både vores nutid - og vores fremtid. Vandstandene stiger, temperaturerne bliver varmere og ekstreme vejrfænomener truer med at gøre regioner ubeboelige.

Vi bliver nødt til at omlægge vores brug af naturens ressourcer - men hvordan gør vi det bedst muligt? Og hvordan kan vi bedst spille sammen, både borgere, politikere, NGO'er og virksomheder?

Det er emnerne på deres debat- og aktivitetsdag. Alle med interesse for klimaforandringerne og løsninger på dem er inviteret til temadagen. Der bliver ekspertoplæg, workshops og debat på programmet.

Fem partier i debat

Man kan deltage i ét oplæg, men man er også velkommen til at deltage hele dagen. Emnerne er inddelt i biodiversitet, energi, trafik og den "personlige klimakamp".

En politisk samtalesalon afslutter dagen. Paul Natorp fra Sager Der Samler er moderator og deltagerne er Anders Winnerskjold (S), Jan Ravn Christensen (SF), Eva Borchorst Mejnertz (B), Liv Gro Jensen (Å) og Keld Hvalsø Nedergaard (Ø).

Huset Trøjborg ligger på Kirkegårdsvej 53. Arrangementet varer fra klokken 10-20, lørdag18. januar, og det er støttet af FO-Aarhus' debatpulje. Man kan købe vegansk mad.

Tahmasbi

Publiceret 15 January 2020 06:00