Hugo Helmig er et af fem nye navne, som nu er offentliggjort, i rækken af Fed Fredag-koncerter.

Hugo Helmig er et af fem nye navne, som nu er offentliggjort, i rækken af Fed Fredag-koncerter. Foto: Nils Meilvang, Ritzau/Scanpix

Fem nye navne er klar til Fed Fredag

DAD, Hugo Helmig, Nichlas Sahl, Medina og Lars Lilholdt er med til at fylde scenen i Tivoli Friheden hen voer sommeren

AARHUS Sammen med blandt andre Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge og Malurt vil de fem nye navne danne rammen om 22 fredagskoncerter, der over sommeren præsenterer noget af det absolut bedste og mest populære inden for dansk musik.

Fed Fredag byder som altid på musik for enhver smag, og 2020 bliver ingen undtagelse. Blandt andet kan besøgende se frem til at rocke med på kendte klassikere som 'Nineteenhundredandyesterday' og 'Sleeping my day away', når den legendariske rockgruppe DAD indtager scenen fredag 22.maj.

Vil slå besøgsrekord

Til de popinteresserede er der ligeledes gode nyheder, idet programmet 21. august byder på en dobbeltkoncert med to af landets store musikkometer, Nichlas Sahl og Hugo Helmig.

Også Danmarks popdronning nummer ét, Medina, gæster Tivoli Friheden 24. april med kæmpehits som 'Kun for mig', 'Ensom' og 'Kl. 10'. Folkemusikken vil også give genlyd i Tivoli Friheden til sommer, når et af de største navne indenfor genren tager publikum med på en musikalsk tour de force af 40 års bagkatalog. Lars Lilholdt lægger vejen forbi Tivoli Friheden 1. maj.

Netop Fed Fredag er en af årsagerne til, at Tivoli Friheden går det nye år i møde med forventningen om at slå besøgsrekord for fjerde år i træk.

Flere tusinde besøgende stod foran Friluftsscenen til sommerens fredagskoncerter og sammen med en velbesøgt julesæson ser de samlede besøgstal for 2019 lovende ud.

"Vi ser tilbage på et rigtig flot år for Tivoli Friheden, og vi er stolte over at nærme os endnu en besøgsrekord. Også Jul i Tivoli Friheden bød på endnu flere besøgende ind tidligere og vi glæder os til en ny sæson med masse nye tiltag og oplevelser," siger direktør hos Tivoli Friheden, Henrik Olesen i en pressemeddelelse.

Tivoli Friheden offentliggør det fulde program til Fed Fredag i løbet af januar.

-feldt

Publiceret 13 January 2020 13:44